El Teatre de Bescanó estrenarà el nou any amb una programació que inclou 22 obres de teatre i concerts de gener a abril de 2016, amb actuacions de primer nivell.

«La cultura ens fa més lliures», recorda el cartell, que inclou una frase de Miguel de Unamuno amb l'objectiu un cop més de posar-la a l'abast de tothom, amb campanyes i descomptes.

Algunes de les obres destacades són Marits i Mullers, una adaptació del guió escrit per Woody Allen de la pel·lícula homònima estrenada l'any 1992, i que sota la direcció d'Àlex Rigola arribarà al Teatre de Bescanó dissabte 20 de febrer. Una altra obra molt esperada és Els veïns de dalt, dirigida per Cesc Gay i amb Pere Arquillué, Àgata Roca, Carme Pla i Jordi Rico, dissabte 12 de març.

Divendres 1 d'abril, l'actora Clara Segura protagonitzarà l'obra de teatre adult Conillet, la selfie d'una dona polièdrica que ha de fer malabars a diari per combinar totes les seves facetes.

El dissabte 30 de gener es podrà assistir a la representació de Tortugues: La desacceleració de les partícules de la Companyia Flyhard amb el Premi butaca 2015 pel millor text, una comèdia de Claudia Cedó. A la programació també hi destaca el concert de Lax'n'Busto, diumenge 28 de febrer, que oferirà l'espectacle De Prop, molt proper i directe.

La programació arrenca el dissabte 23 de gener amb una obra de teatre amateur: La visita d'un inspector de la companyia El safareig, es presenta l'obra de teatre infantil i música Ni piu al bosc de la Companyia Terranegra.

El diumenge 31 de gener actuarà el grup Obeses que presentarà el nou disc Monstres i princeses. Diumenge 21 de febrer, la companyia La Roda Produccions presentarà l'obra de teatre familiar La ventafocs: el musical amb ritme dels 50.

Divendres 26 de febrer hi ha programada Follamigas' de l'humorista Toni Moog, un xou sense límits ni censures. L'endemà dissabte 27 de febrer s'oferirà l'obra teatral amateur Vuit dones de Robert Thomas del Grup de Teatre de Sant Hilari de Sacalm. El dissabte 5 de març s'escenificarà l'obra de teatre Kilòmetres interpretada per Meri Yanes.

Diumenge 6 de març es representarà l'obra El llop ferotge de la companyia El príncep Totilau (teatre infantil). El mateix diumenge 6 de març, actuaran Les Anxovetes amb l'espectacle En fresc. Divendres 18 de març la Companyia Flyhard oferirà l'obra teatral Mata el teu alumne. Dissabte 19 de març arribarà el teatre d'humor amb l'obra Godoy y yo del còmic urugaiocatalà Godoy. L'endemà diumenge 20 de març, el grup Blaumut presentarà el disc El primer arbre del bosc. Dissabte 9 d'abril el Teatre Centre d'Arbúcies presenta l'obra amateur Diner negre. Diumenge 10 d'abril, es podrà assistir a una altra obra de teatre familiar: Patatu, amb l'actriu Àngels Bassa. El divendres 15 d'abril, l'humorista Peyu pesenta l'obra iTime. Dissabte 16 d'abril, la Companyia Kulunka Teatro oferirà l'obra de teatre adult André i Dorine. I clourà el cartell l'obra de teatre amateur Titànic 92 de la Companyia Alba Nova, el 30 d'abril.

Èxit promocional

El Teatre de Bescanó acompanya la seva oferta amb la campanya de promoció «Qui no corre...vola!», que es tanca el 21 de desembre. Segons destaca el director del Teatre de Bescanó, Quim Marcé, la campanya de descomptes ha tingut un gran èxit, amb la majoria d'entrades ja exhaurides.