18 de desembre de 2015
18.12.2015

Ismael Serrano i Luar Na Lubre actuaran a Banyoles

18.12.2015 | 07:05

El músic madrileny Ismael Serrano i el grup gallec Luar Na Lubre formen part de la programació artística de Banyoles de la primera meitat del 2016, presentada ahir. En l'apartat musical, a més, estan previstes també les actuacions de Marinah?cuelo, que suposarà la presentació a les comarques gironines del disc Sintonías.
La banda Inspira serà també a Banyoles amb l'àlbum Greta, així com la formació Big ok!, integrada per Paul Fuster, Edi Za! i Sara Fontán. El pianista Fred Hersch oferirà el seu únic concert a Catalunya i també està prevista una actuació del baríton Josep-Ramon Olivé, així com de Marc Serra, la Barcelona Jazz Orquestra, The Pinker Tones i el Cor Geriorna.
Dins de l'àmbit del teatre, els espectacles Beckenbauer, Ligeros de equipaje, Marabunta, Chefs, Psicosi de les 4:48 i Animals de companyia destaquen en la programació.
La dansa tindrà també presència amb Espheres de Moviment Lantana, Calaixos d'Esbart Dansaire Fontcoberta i Shakesperare on the beat. La programació artística banyolina de la primera meitat de l'any vinent es completa amb diferents propostes per al públic familiar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona