Una nova edició de l'agenda Olot Cultura on es recullen tant les activitats organitzades per l'Institut de Cultura d'Olot com també les que organitzen les entitats de la ciutat, es va presentar ahir en una roda de premsa a Can Trincheria.

Teatre, música, dansa, cinema, exposicions, lletres, circ, tradicions, xerrades i altres tipus d'activitats formen la programació cultural de la ciutat d'Olot per als primers sis mesos del 2016. «Activitats variades, de qualitat i programades pensant en tot tipus de públics», diuen els responsables.

Els artistes locals obriran un cop més la temporada cultural. La recent creada companyia La Juguesca presenta al Teatre Principal d'Olot Sala 4 i la companyia La funerària, sota la direcció de Xavier Rusacalleda, El purgatori. La cantant Clara Sánchez-Castro interpretarà en directe per primera vegada el seu segon disc Molt Clara i també es podrà veure Paula Arbós a l'espectacle Cançons d'amors i de guerres.

En l'apartat de programació d'arts escèniques de gran format s'hi trobaran Els veïns de dalt, Marits i mullers, el musical 73 raons per deixar-te o el Don Joan protagonitzat per Julio Manrique.

No falten les propostes en format LAP (L'Altra Programació), la programació d'arts escèniques no convencionals que es fa els dijous a la nit. Entre d'altres, hi haurà Wasted (text de Kate Tempest) d'Íntims Produccions, i l'Agrupación Señor Serrano amb l'espectacle A house in Asia.