Els germans Roca es van submergir ahir amb els taurons de l'Aquàrium de Barcelona per una causa solidària, donar 5.000 euros a Metges sense Fronteres. Enfundats en vestits de neoprè i acompanyats d'un fotògraf i de tècnics de l'Aquàrium, els germans Jordi, Josep i Joan Roca es van banyar amb 12 taurons i més de 5.000 peixos de 80 espècies en un tanc amb 4,5 milions de litres d'aigua, a 17 graus de temperatura i amb una profunditat de 5 metres.

L'Aquàrium de Barcelona, que aquest any celebra el seu vintè aniversari, felicita les festes als ciutadans amb la immersió de personatges famosos en un tanc amb taurons.

L'Aquàrium ha lliurat 5.000 euros als propietaris d'El Celler de Can Roca, considerat el millor restaurant del món, per participar en la seva campanya nadalenca, que ells han decidit donar a Metges sense Fronteres.

A les instal·lacions de l'Aquàrium viuen dotze taurons, 9 toros, 2 grisos i un porquet marí, el més gran dels quals és un tauró toro, una femella de 3,20 metres, a la qual diuen Shirka.

Els cuiners gironins van compartir espai també amb una morena, encara que els tècnics van explicar que aquest animal obre la boca per respirar, però no perquè sigui agressiva, així com amb angules marines i ratlles, entre moltes altres espècies.

Els tres van coincidir a assenyalar que l'experiència resulta "espectacular" i que la realitzaven per primera vegada. Josep Roca va voler subratllar la importància d'ajudar Metges sense Fronteres i va assegurar que aquesta ONG sí que fa alguna cosa "espectacular" per a molta gent necessitada.