21 de desembre de 2015
21.12.2015

Un festival sobre sèries de TV se suma al programa de Girona

El nou Plot Series Fest, substitueix el Festival de Guitarra, que ara es convertirà en cicle, i s'ha programat a l'abril

21.12.2015 | 20:39

Un festival de nou encuny sobre sèries de televisió, denominat Plot Sèries Fest, s'ha sumat al programa cultural de Girona, que comptarà aquest any amb vint-i-una cites dedicades a gèneres tan diversos com la música, la literatura o l'audiovisual.

L'Ajuntament d'aquesta ciutat ha presentat avui el calendari de la marca "Girona, Ciutat de Festivals" per al 2016 i un estudi d'impacte econòmic l'any passat.

L'anàlisi, realitzat per la firma BIM Consultors, s'ha centrat en tres esdeveniments com són el Festival Strenes, Girona A Cappella i el Festival Internacional de Mapping.

L'estudi contempla que, per cada euro invertit en alguna d'aquestes cites per part del Consistori, el retorn que s'obté és de 7,8 euros.

Pel que fa al nou Plot Series Fest, substitueix el Festival de Guitarra, que ara es convertirà en cicle, i s'ha programat del 25 al 30 d'abril.

Aquest nou esdeveniment arriba després que la capital gironina es convertís en escenari de la nova temporada de la sèrie Joc de Trons.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
L'últim El més llegit