L'actor britànic Hugh Grant s'ha convertit en pare per quarta vegada després de tenir un nena amb la productora sueca Anna Eberstein de 37 anys. L'intèrpret de 55 va tenir ja amb ella un altre fill, John, que va néixer el 2012, segons van informar ahir els mitjans de comunicació britànics. A més, Grant és pare de dos fills fruit de la seva relació amb l'actriu i recepcionista d'origen xinès Tinglan Hong, amb qui va tenir la seva primera nena, Tabitha, que ara té quatre anys, i Felix de dos.

Segons assenyalen alguns mitjans britànics, que citen al seu torn a un diari suec, la bebè va néixer dimecres passat, de manera que l'actor ha tingut quatre fills en tan sols quatre anys. La mare d'Eberstein, Susanne, una jutge i política d'esquerres de Suècia, va confirmar el naixement de la nena i va dir que li semblava «meravellós» tenir una altra néta.

Segons sembla, Eberstein i Grant han comprat una casa a la costa sud de Suècia, propera a la de la família de la productora, segons va apuntar un agent immobiliari. L'octubre passat, Eberstein va ser fotografiada embarassada si bé ni ella ni l'actor van respondre a cap pregunta sobre el nadó.

Grant és conegut sobretot pels seus papers en comèdies romàntiques com Quatre noces i un funeral, Notting HillEl Diari de Bridget Jones. Durant molts anys, l'actor va protagonitzar nombrosos escàndols. Al juny de 1995, Grant va ser arrestat prop de Sunset Boulevard, a Los Angeles, després de ser enxampat mentre practicava sexe oral amb una prostituta.