PESSEBRES VIVENTS

BÀSCARA Representació A les 7 de la tarda al nucli antic i a la riba del riu Fluvià representació del pessebre vivent.

ROSES Representació A partir de les 6 de la tarda a l’Espai Cultural de La Ciutadella de Roses, tradicional representació del Pessebre Vivent de l’Associació Rossinca de Festes.

MOSTRES DE PESSEBRES I DIORAMES

CASTELL D’ARO Pessebres i diorames El Castell de Benedormiens de Castell d’Aro acull fins al 6 de gener, diverses exposicions simultànies que tenen com a nexe comú el Nadal: obres del 36è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques, originals del 16è Concurs de felicitacions nadalenques de la Biblioteca Mercè Rodoreda, i treballs de Nadal de les escoles del municipi. Es poden visitar, en entrada lliure, els caps de setmana (11-13 h i 17-21 h) o la jornada del 6 de gener (17-21 h).

CASTELLFOLLIT DE LA ROCA Mostra de Pessebres De les 11 del matí a les 6 de la tarda a l’església vella museu mostra de pessebres del món.

FIGUERES Mostra de pessebres i diorames Fins al 6 de gener es pot visitar a La Cate la mostra de pessebres i diorames. Horaris dissabtes i festius: matins de 2/4 de 12 del migdia a 2 i a les tardes de 2/4 de 6 a les 8 del vespre.

GIRONA Mostra de pessebres i diorames Fins al 10 de gener es pot visitar a La Carbonera la mostra de pessebres i diorames. Horari de 5 de la tarda a 2/4 de 9 de la nit.

LLORET DE MAR Exposició i concurs de diorames Fins al 6 de gener a la capella dels Sants Metges exposició i concurs de diorames de 10 del matí a 2 i de 4 de la tarda a 8 del vespre.

SANT GREGORI Pessebre de Can Roseta Fins el 8 de febrer es pot visitar el tradicional pesebre de Can Roseta, a Sant Gregori. Horaris: de les 11 del matí a la 1 del migdia i de les 4 a les 6 de la tarda. Més informació als números de telèfon 972 42 83 47 i 972 42 97 79.