30 de desembre de 2015
30.12.2015

Finalitzen les obres a l'antic magatzem de la Casa dels Mosaics d'Empúries

30.12.2015 | 07:05

El jaciment d'Empúries ha anunciat la finalització de les obres de l'adequació de l'antic magatzem i del peristil de la Casa dels Mosaics de la ciutat romana. El projecte forma part de Patrimoni en Acció, el programa del Departament de Cultura i l'Obra Social La Caixa, i ha comptat amb una inversió de 629.036 euros.
Amb aquesta actuació, el jaciment recupera per a la visita un important element d'època romana que, segons un comunicat difós ahir per la Generalitat, «permetrà obrir a la visita pública un espai només comparable als que es troben a jaciments com Pompeia o Herculà».
Les obres s'han fet a l'anomenat criptopòrtic de la Casa dels Mosaics d'Empúries, i han anat a càrrec del despatx d'arquitectura dirigit per Irene Sancho Janoher.
La Casa dels Mosaics de la ciutat romana d'Empúries és una de les millors conservades del conjunt arqueològic i constitueix un dels elements icònics del jaciment per les seves grans dimensions i pel fet de conservar, in situ, un magnífic conjunt de mosaics originals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
L'últim El més llegit