El músic gironí Adrià Puntí actuarà el proper dissabte 9 d'abril al Teatre Municipal de Girona dins la quarta edició del Festival Strenes que es realitza del 2 al 24 d'abril a la capital gironina. Aquest dijous, a poques hores d'arrencar el nou any, la organització del festival ha donat a conèixer que l'artista també formarà part d'aquesta nova programació de luxe que comptarà amb músics com Quimi Portet, Marina Rossell, Núria Graham o els Sopa de Cabra. L'artista saltenc oferirà un concert únic on es podrà escoltar per primer cop - en format original- com va crear el seu darrer treball, 'La clau de girar el taller', que ha esdevingut disc de l'any segons els Premis Enderrock de la crítica. A més ,també es podran escoltar un grapat de cançons que finalment no van entrar a formar part d'aquesta obra.

Les entrades per assistir a aquest concert ja s'han posat a la venda i costen 15, 22 i 25 euros. D'aquesta manera, Puntí retornarà al Teatre Municipal de Girona, un escenari que no trepitjava des del 1998. Tot i això, cal recordar que el músic ja va estrenar 'La clau de girar el taller' el passat octubre en un concert a l'Auditori de Girona, dins del Temporada Alta.

Ara, però, aprofitant la quarta edició de l'Strenes, l'artista donarà a conèixer una altra visió del seu últim projecte, una obra doble que comptava amb el CD 'La clau de girar el taller' i un llibre disc anomenat 'Enclusa i un cop de mall'. El concert que es farà el proper 9 d'abril porta per títol 'Enclusa i un cop de mall: les cares B de la clau de girar el taller' i permetrà que el públic pugui conèixer com va crear el disc i escoltar temes inèdits i rareses que finalment no s'hi van incloure. Per fer-ho més especial, Puntí actuarà acompanyat de la seva banda habitual però en format acústic. D'aquesta manera, Puntí es suma a la llista de músics com els Sopa de Cabra o Quimi Portet que ja han confirmat la seva assistència.