01 de febrer de 2016
01.02.2016

Conèixer-se un mateix amb Star Wars

01.02.2016 | 07:11

L'exposició Star Wars Identities, que acull fins el 16 d'abril el Museu MAK de Viena, aconsegueix mitjançant preguntes relacionades amb la famosa saga com: Si Darth Vader t'allargués la mà, sucumbiries al costat fosc de la Força? o Et veus com a pilot de la Rebel·lió o com a membre del Senat Galàctic?, portar el visitant a una galàxia molt, molt llunyana per conèixer el que cadascú té més a prop: un mateix. I ho fa de la mà dels personatges Anakin i Luke Skywalker, pare i fill, vilà i heroi, analitzant com la vida els va anar marcant fins a convertir-los en personatges tan diferents.
"Aprenem a conèixer millor les seves personalitats i, al mateix temps, a nosaltres mateixos", explica Jaques-André Dupont, el responsable de X3 Productions, l'empresa responsable de la mostra.
En iniciar el viatge, l'explorador-visitant rep una polsera electrònica en la qual es van gravant totes les decisions que haurà de prendre i que aniran formant el personatge que un va creant. La primera, quin tipus de criatura és un. Fins a 15 espècies diferents per triar amb la qual et sentis més identificat.
A partir d'aquí, el viatge dels Skywalker és paral·lel al d'un mateix.
En el marc de la saga de Star Wars, l'exposició va explicant els elements genètics, educacionals i ambientals que defineixen la personalitat, amb vídeos dissenyats amb el suport d'un equip de neuropsicòlegs, psicòlegs, bioquímics i sociòlegs.
L'última sala de l'exposició permet descarregar totes les característiques acumulades en la polsera i veure el personatge creat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona