02 de febrer de 2016
02.02.2016

Susanna del Saz dedica un àlbum als boleros d'Armando Manzanero

La cantant farà l'estrena oficial dissabte al Teatre de Salt amb Nito Figueras i Pep Poblet

02.02.2016 | 00:00
Susanna del Saz.

Més coneguda per posar veu a les orquestres, l'artista gironina Susanna del Saz oferirà dissabte al Teatre de Salt (20.30 h) l'estrena d'un projecte més personal: el disc Amando a Manzanero, dedicat íntegrament als boleros del compositor i cantant mexicà.
Serà una presentació oficial única ja que la cantant comptarà amb l'acompanyament de Nito Figueras (piano) i Pep Poblet (saxo), però a més a més hi haurà Pere Martínez (baix) i Enric Canada (percussió), entre altres músics convidats.
"En aquest moment de la vida he volgut dedicar un disc a un autor de referència, per a mi Manzanero és el Frank Sinatra de la música llatina", comenta Del Saz sobre un autor que ha composat més de 400 boleros i al qual ha tingut "la sort" de conèixer personalment tot aprofitant una gira de la gironina per terres mexicanes.
Susanna del Saz ha tornat a donar la producció musical i els arranjaments del disc a Nito Figueras, amb qui treballa des de fa més de 20 anys i que ha estat el seu pianista habitual.
Pere Martínez, al contrabaix, i Enric Canada, a la percussió, completen la base musical d'un disc amb col·laboracions especials, com les de Pep Poblet, als solos de saxo, i David Pastor, als de trompeta i fiscorn.
Tres dels dotze temes inclosos al disc són duets: amb Carles Casanovas (Port-bo) en el tema Esperaré, Neus Mar a El Ciego i Llorenç Fernández (La Chatta Orquestra) a Somos novios.
També s'inclouen títols tan coneguts com Esta tarde vi llover, Te extraño, Nos hizo falta tiempo, Todavía, No, A la distancia, Yo sé que volverás, No sé tú i Como yo te amé.
El CD ha estat beneït pel mateix Armando Manzanero. El "maestro" es va mostrar agradablement sorprès en declaracions a un programa de ràdio per l'originalitat dels arranjaments, la tria del repertori i la interpretació de la cantant, que va qualificar d'"emotiva i sorgida des de dins de l'ànima".
L'artista té previst iniciar una gira amb aquest espectacle. En els concerts es pot trobar el disc.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona