La veterana revista Playboy ha donat a conèixer la portada del seu número de març, el primer sense models nues. La revista va divulgar a través de les xarxes socials la imatge protagonitzada per la model Sarah McDaniel, i va donar a conèixer que en les pàgines interiors els lectors podran trobar un reportatge fotogràfic a la model i actriu Dree Hemingway, besnéta de l'escriptor Ernest Hemingway. Aquest número trencarà així amb una llarga tradició, atès que durant 62 anys la publicació s'ha caracteritzat pels nus.

La direcció de Playboy va anunciar a l'octubre de l'any passat una decisió que van justificar pel fet que no tenia sentit seguir mostrant dones sense roba en una era en què qualsevol individu pot accedir, amb només un clic, a totes les imatges i vídeos eròtics que desitgi. Els actuals editors van fer arribar la seva proposta a Hugh Hefner, fundador de la revista, que va entendre la situació donant llum verda a una nova era en què s'apostarà més pels continguts, sense deixar de banda l'erotisme.

D'aquesta manera, Pamela Anderson va tenir l'honor de convertir-se en l'última model que va mostrar els seus encants sense roba. L'atractiva vigilant de la platja va protagonitzar la portada del número de gener/febrer.