06 de febrer de 2016
06.02.2016

El Govern agraeix la tasca de la comunitat interreligiosa

Puigdemont va donar les gràcies als representants de les diferents confessions per haver-se adherit "al projecte col·lectiu de país"

09.02.2016 | 07:12
Puigdemont, dijous passat, amb els representants de les diferents confessions.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va agrair dijous a la comunitat interreligiosa catalana "la seva adhesió al projecte col·lectiu de país" i va destacar que aquesta sempre ha estat al costat de la societat catalana "quan ha patit o ha tingut por".
En la seva intervenció en l'acte per commemorar la Setmana Mundial de l'Harmonia Interconfessional, que es va celebrar al Palau de la Generalitat, Puigdemont va destacar que Catalunya ha de protegir la convivència entre les diferents religions. "La llibertat religiosa mai ha deixat d'estar en risc", va afirmar el cap de l'Executiu català, que va advocar per la "tolerància zero davant l'ús partidista de la diversitat religiosa". "Hem d'estar permanentment atents a qualsevol brot de fòbia cap als musulmans, jueus i cristians", va advertir.
Puigdemont va assenyalar que "l'harmonia interconfessional és una construcció diària i un privilegi que no ens podem deixar arrabassar per cap extremisme", i va posar el Parlament, el govern i els ajuntaments a disposició de les necessitats dels líders religiosos que van acudir a l'acte, on hi va haver també una àmplia representació política, inclosos el vicepresident, Oriol Junqueras, i els consellers Raül Romeva i Meritxell Borràs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona