El mestre sabater Manolo Blahnik va enamorar ahir les 650 persones que van assistir a una xerrada amb motiu de la presentació del seu llibre Manolo Blahnik: Fleeting Gestures and Obsessions. Amb un impecable vestit creuat de color malva, camisa blanca i un corbatí de quadres, mitjons de ratlles en tons lila i malva, i unes sabates d'ant torrades, la seva imatge d'autèntic dandy, d'home refinat, exquisit i educat, no va deixar indiferent ningú.

Encara que estava convidat pel 080 Barcelona Fashion, no va tenir inconvenients a dir que no veu passarel·les, i que no li interessen gens des de fa temps perquè és "monòton" i creu que "caldria buscar una nova forma d'expressar el que s'ha de vendre". "Això d'ara és un espectacle per entretenir gent simple que no té il·lusió".

Aquestes declaracions ?con?trasten amb el reconeixement del qual gaudeixen els "manolos", com són conegudes mundialment les seves sabates, una icona de moda i objecte de desig de moltíssimes dones, i que han aparegut en sèries com Sexo en Nueva York.