11 de febrer de 2016
11.02.2016

Fan una crida per recopilar material gràfic inèdit del riu Fluvià i fer-ne una exposició

11.02.2016 | 07:06

L'Institut de Cultura d'Olot i l'Ajuntament de Banyoles a través dels seus museus fan una crida a la ciutadania per recopilar material fotogràfic inèdit relacionat amb el Fluvià per incorporar-lo en una exposició sobre el riu que estan preparant amb la idea d'inaugurar-la l'any que ve.
Es busquen sobretot fotografies antigues (anteriors al 1990) o d'altres més recents que mostrin aspectes curiosos, anecdòtics o que tinguin un interès especial, com ara paisatges diferents a com els coneixem ara, sobre la pesca antiga, el riu glaçat, molins hidràulics o imatges de crescudes del riu.
També es demanen filmacions, postals, llibres i documents antics, i qualsevol altre material que pugui ser útil per explicar la història i curiositats del Fluvià.
El material recollit s'utilitzarà per explicar històries, anècdotes i llegendes sobre el Fluvià en una exposició que pretén donar a conèixer espais i racons del riu d'una forma divulgativa.
La mostra, que s'inaugurarà el 2017 i es podrà visitar fins al 2018 a la Garrotxa, Pla de l'Estany i Alt Empordà, vol ser un espai de descoberta, interpretació i experimentació del territori.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona