El cantautor gallec Andrés Suárez serà demà a la sala La Planeta de Girona (21 h) per presentar el seu sisè i darrer disc titulat Mi pequeña historia en un concert que serà a benefici de la Fundació SER.GI de Girona.

Mi pequeña historia és l'àlbum d'estudi en què l'artista transcendeix del concepte tradicional de cantautor per acostar-se al de banda de rock. És una música «lluminosa, optimista i roquera», però que manté «tota la lírica i el sentiment que apassiona la comunitat», diu l'artista, que cada vegada té més seguidors.

Després de Piedras y charcos (2010), Cuando vuelva la marea (2011) o Moraima (2013), l'últim disc d'Andrés Suárez es va estrenar amb un entrada directa al número 2 en la llista de vendes a Espanya, i el seu primer senzill, Te doy medianoche, va ser número u d'Itunes a les poques hores de la seva aparició. Va escalar fins l'onzè lloc en la llista de les dues-centes cançons més venudes i va ser la cançó més compartida a l'Spotify.

Andrés Suárez torna de Mèxic, país en el qual acaba de finalitzar una gira, per a començar el seu recorregut per l'Estat espanyol on ja ha col·laborat amb artistes de la talla de Miguel Bosé, Pedro Guerra o Maria del Mar Bonet.