Cary Grant, Richard Burton, Robert Mitchum, James Dean, Steve McQueen, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Tom Cruise i Leonardo DiCaprio... Són famosos, macos i d'èxit mundial però, què més tenen en comú tots aquests actors? Malgrat les seves brillants interpretacions, cap d'ells ha aconseguit un Oscar com a millor actor.

La mala sort de DiCaprio, favorit per fer-se amb l'Oscar al Millor Actor per la seva interpretació en "El Renacido" d'Alejandro González Iñarritu, ha provocat que l'estudi d'animació "The Line" aguditzi el seu enginy. Faltant poc més d'una setmana perquè es lliurin els Premis Oscars, l'empresa ha dissenyat un joc online per ajudar a l'actor a aconseguir el premi.

A la cinquena va la vençuda. "Leo's Red Carpet Rampage" permet als internautes ajudar al conegut actor en la seva cursa per l'Oscar. Amb l'ajuda de les lletres G i H, i la barra d'espai DiCaprio inicia una carrera de fons per aconseguir l'anhelada estatueta. Durant tot el recorregut haurà d'esquivar a periodistes, fotògrafs i a famosos entre els quals es troben Lady Gaga, Matt Damon, Bryan Cranston i Michael Fassbender.

Clica en la imatge per ajudar en Leo a aconseguir el seu premi Oscar.