Perquè la sexualitat no ha d'estar renyida amb el bon gust, atès que és un element cultural indispensable en la nostra societat, la nova edició del «Mercadillu Secret» estarà centrada en el món de l'erotisme, des d'una perspectiva oberta, pedagògica i elegant. L'esdeveniment, que tindrà lloc aquest pròxim diumenge als Jardins de la?Mercè de les 12 del migdia a les 9 de la nit, té per objectiu canviar les regles del joc, oferint una proposta atrevida i picant, però dirigida a tots els públics, amb gastronomia, literatura, moda íntima o fotografia.

«Volem apropar la sexualitat, que forma part de la nostra vida diària, sigui quina sigui l'edat, a tothom, educant i donant noves eines de comunicació entre pares i fills», va explicar Anna Cortés, representant, amb el creador Eduard Montojo, de la firma gironina Love Secrets, especialitzada en material eròtic per a dones, que coorganitza la fira, en un acte de presentació celebrat ahir al matí als Jardins de la Mercè. Segons Jordi Pigem, impulsor del «Mercadillu Secret», l'objectiu és que la fira eròtica tingui una continuïtat anual.

La fira eròtica comptarà amb una àmplia oferta d'activitats, entre les quals destaca la part gastronòmica -amb degustació de productes afrodisíacs com les ostres i maduixes-, la presentació de la cervesa «Lasciva» -elaborada pel mestre cerveser Enric Pardo, de Can Navarra de Bordils-, la venda de llibres de temàtica eròtica -amb un estand de la Llibreria 22- o l'exposició de peces de llenceria de la barcelonina Rosa Puñales i els productes de Love Secrets.

Una desfilada de moda íntima, a les 8 del vespre, l'exposició de fotografia boudoir de Nicole Gulau o una sessió de música punxada completaran una jornada on, mentre els pares s'entretinguin a la fira, els nens podran gaudir de la màgia, en les tres sessions que oferirà al llarg del dia l'il·lusionista Fèlix Brunet.