19 de febrer de 2016
19.02.2016

Coneix les 10 bandes que participaran a "Strena't a l'Intro"

Deu grups emergents tindran l'oportunitat de participar al Festival Strenes els dies 8 i 15 d'abril i en el marc del 360Fest, el 30 d'abril.

19.02.2016 | 16:03
Xakras ha estat grup amb més suport en la votació popular

Un total de 10 bandes participaran a "Strena´t a l´INTRO", la primera fase del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO 2016, que tindrà lloc en escenaris del Festival Strenes els dies 8 i 15 d'abril i en el marc del 360Fest, el 30 d´abril. Són Sotrac, Tortellinis, Failovers, Rooms, Edward Stlin, The Holy Sinners, Greda Street Band, Xakras, Erio i Rif de Tramuntana. Les set primeres han estat escollides pel jurat, Xakras per votació popular, i les altres dues han guanyat els concursos Salt The Musics 2015 i Escena Bisbalenca 2015.

D'entre tots els participants, 4 bandes per passar a la següent, que tindrà lloc a La Mirona on les bandes actuaran com a teloneres de formacions reconegudes.

<iframe width="650" height="345" src="https://www.youtube.com/embed/a-tsprjMZ7I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Durant la primera fase i amb la voluntat de ser una plataforma i una eina d´informació per als grups emergents, l´INTRO ha organitzat, conjuntament amb l´Espai Marfà, tallers gratuïts adreçats a bandes novells.

El proper, Comunica la teva banda amb èxit a l´entorn digital, a càrrec de l´empresa Playbrand, tindrà lloc el 2 de març a La Marfà.

En aquest enllaç pots conèixer totes les bandes que han participat a l'INTRO.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona