El fotògraf Aniol Resclosa, amb la sèrie de cinc fotos Minut 91, publicada al Diari de Girona, figura entre els finalistes del Premis Carles Rahola de Comunicació Local en l'apartat de Millor fotografia publicada, al costat de Toni Ferragut i Jordi Ribot.

Convocats pel Col·legi de Periodistes, els premis es lliuraran el 25 de febrer en el decurs d'una gala a l'Auditori de Girona.

En la categoria de Millor projecte sobre comunicació el finalista és una proposta del trio Nina Pagès, Paula Mejide i Sergi Custey.

El millor treball informatiu en premsa té tres candidats: el duet Mairena Ribas i Josep M. Roca, Tura Soler i Miquel Toll. El jurat ha seleccionat dos finalistes del premi de ràdio: Paula Brujats i el trio Miquel Curanta, Juli Pedrero i Toni Sellas. En televisió hi ha dos finalistes: Marta Gibert i Octavi Muní amb Joan López. La millor informació digital ha quedat deserta.

Els candidats a la millor iniciativa de comunicació institucional són Jordi Gamero i el quintet Narcís Mir, À. Cebolledo, Gerard Prohies, Sílvia Esteva i Lídia González.