21 de febrer de 2016
21.02.2016

Bonaventura Anson revisa 50 anys de creativitat al Parc dels Estanys

22.02.2016 | 07:13
Una barca de Bonaventura Anson.

Cinquanta anys d'escultura és el títol de l'exposició de les obres de Bonaventura Ansón que va quedar inaugurada ahir al Parc dels Estanys de Platja d'Aro. L'autor passa revista als últims cinquanta anys de trajectòria artística a partir de disset de les seves obres escultòriques de gran format, de materials molt diversos, com ara el ferro forjat, l'acer, el bronze, el marbre o la pedra.
El mateix escultor va oferir una visita guiada a la seva exposició en el moment inaugural. La mostra ha estat organitzada per l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro.
Les escultures es podran visitar en entrada lliure tots els dies de la setmana, coincidint amb l'horari d'obertura al públic, que varia segons els mesos de l'any: de febrer a abril (8-18 h) i de maig a juliol (7 - 21 h). La mostra és la primera de l'any al Parc dels Estanys i també del cicle anual al conjunt del municipi, que vol estendre els espais expositius més enllà de Castell d'Aro. Pels forats de la memòria (1978), Estaca solitària (2006) o La gàbia de la porta oberta (2013) són algunes de les obres que es poden veure.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona