El Museu de l'Empordà de l'Ajuntament de Figueres participa en el projecte ETAC (Espais Transfronterers d'Art Contemporani) acollint els artistes argentins Martín Heredia i Delfina Margulis, ambdós fotògrafs, realitzadors audiovisuals, que estan desenvolupant un assaig audiovisual sobre les visions de l'espai urbà que coincideixen en una mateixa ciutat, en aquest cas, Figueres.

Per desenvolupar el seu projecte organitzen al Museu de l'Empordà el taller Redescobrint Figueres,una manera original d'experimentar i descobrir les diferents visions que conviuen en la mateixa ciutat on vivim.

Durant el taller es treballarà amb jocs, mapes i relats per tornar a dibuixar la ciutat a partir de les nostres visions i les dels altres. D'aquesta manera es poden generar una xarxa de mirades que permeti a cada participant observar amb uns altres ulls un espai que ja li és conegut.

Els tallers són gratuïts i oberts a tothom. El primer tindrà lloc el pròxim dissabte 27 de febrer a les 11 del matí al Museu de l'Empordà de Figueres.