El futbolista Gerard Piqué va sopar dimecres a la nit a Barcelona amb el creador de Facebook, Mark Zuckerberg, i la seva dona Priscilla Chan, els quals han viatjat a la capital catalana amb motiu del Mobile World Congress, una cita que el blaugrana va confirmar ahir en el seu compte de Twitter, amb foto inclosa. A la fotografia apareixen els tres molt somrients, amb Zuckerberg i la seva dona asseguts en una taula, i el futbolista darrere, dret, mentre observen una espècie de braçalet que Priscilla Chan sosté a les mans.

El missatge que acompanya la fotografia assenyala, en anglès: «Feliç de veure-us una altra vegada, Priscilla i Mark. Espero que us ho hàgiu passat bé a Barcelona». Els Zuckerberg i Piqué van sopar al Cotton House Hotel de la capital catalana, en una trobada que s'ha produït per segon any consecutiu, aprofitant la presència a Barcelona de Mark Zuckerberg en el Mobile World Congress.

L'any passat el jugador del FC Barcelona i l'empresari nord-americà van sopar junts, amb les seves respectives parelles, al restaurant Petit Comitè, del xef Nandu Jubany.