26 de febrer de 2016
26.02.2016

Trueba inicia amb Penélope Cruz el rodatge de «La Reina de España» a Budapest

26.02.2016 | 09:20

Dilluns vinent començarà a Budapest el rodatge de La Reina de España, la pel·lícula amb la qual Fernando Trueba torna a la comèdia amb el repartiment original de La niña de tus ojos, encapçalat per Penélope Cruz i Antonio Resines, trenta anys després.
L'elenc el completen Jorge Sanz, Santiago Segura, Loles León, Rosa Maria Sardà, Neus Asensi i Jesús Bonilla, als quals se sumen Javier Cámara, Chino Darín, Ana Belén i els actors internacionals Mandy Patinkin (Homeland), Clive Revill (Avanti!) i Cary Elwes (La princesa promesa), va informar ahir Universal Pictures.
La Reina de España versiona en to de comèdia un rodatge d'aquells que van venir a gravar els americans Espanya: Macarena Granada (Penélope Cruz), és la gran estrella americana d'origen espanyol que retorna a la seva terra per encarnar Isabel la Catòlica.
En assabentar-se d'això, Blas Fontiveros (Antonio Resines), que no havia tornat a Espanya des de La niña de tus ojos 18 anys enrere, decideix tornar i retrobar-se amb alguns dels seus vells amics.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona