29 de febrer de 2016
29.02.2016

Carulla diu adéu als escenaris després de 50 anys de trajectòria

L'actriu es va acomiadar al Teatre Borràs amb l'obra "Iaia!", que va estrenar al Temporada Alta, però seguirà fent teleivisió i cinema

29.02.2016 | 07:07
Montserrat Carulla conversa amb la nòvia del seu nét, a "Iaia!".

L'actriu Montserrat Carulla va estrenar al Temporada Alta, l'octubre del 2013, la que seria la seva darrera obra de teatre damunt d'un escenari: Iaia! Després de més de dos anys de gira per diferents municipis i teatres, Carulla va posar ahir punt i final a la seva carrera com actriu teatral a l'escenari del Teatre Borràs, on interpretava l'obra des del 10 de febrer. "El teatre m'ha fet molt feliç i em va fer conèixer gent magnífica i molt lliure que creien en l'amor i estimaven el país i en silenci lluitaven per la nostra llengua (...). Jo li dec més al teatre que el teatre a mi", va dir Carulla el desembre del 2013 en la seva presentació al Romea. Carulla es va acomiadar amb una tragicomèdia, actuant al costat del seu nét, Aleix Peña, i Vicky Luengo.
El muntatge Iaia!-escrit pel fill de Montserrat Carulla, Roger Peña- tracta sobre una iaia que, com va explicar Carulla, és una "mica punyetera" i que viu amb el seu nét i sense ser conscient "va emprenyant, però darrere hi ha uns records de la seva vida molt dolorosos que en un moment determinat surten".
Iaia! va començar el seu camí al Temporada Alta i també va passar pel Romea, un teatre on l'actriu va debutar fa més de 50 anys. En la seva presentació el desembre del 2013 va explicar sobre el seu comiat dels escenaris: "Vaig creure que era més oportú ser jo la que tancava la porta per no haver de sortir dissimuladament per la del darrere".
El passat 19 de febrer el Teatre Borràs va acollir una funció especial del muntatge Iaia! que va reunir amics i personalitats de la cultura per homenatjar Carulla en el seu adéu als escenaris. Tot i que l'actriu va abandonar ahir el teatre, Carulla preveu seguir fent cinema i televisió.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona