Bruce Springsteen ha venut 60.000 entrades per al concert del dia 14 de maig al Camp Nou de Barcelona, segons ha informat la promotora de l'acte, Doctor Music, que ha indicat que encara queden prop de 5.000 localitats disponibles.

Les entrades per a primer concert a l'estat espanyol de la gira del Boss s'han posat a la venda aquest mateix dimarts a les 10 del matí i a les 19 hores els seus seguidors ja les havien pràcticament esgotat.

Els tiquets pel concert del 17 de maig a l'estadi d'Anoeta, a Sant Sebastià, no es posaran a la venda fins aquest divendres, 4 de març, mentre que les del show de Springsteen al Santiago Bernabéu de Madrid, el dia 21 de maig, es podran adquirir a partir del proper dimarts, dia 8.

Fonts de Doctor Music han descartat totalment que pugui haver-hi un segon concert a Barcelona, Sant Sebastià o a Madrid, per la qual cosa les tres actuacions que ja s'havien anunciat seran els únics concerts que l'artista oferirà aquest any a Espanya.

Amb l'actuació de Barcelona començarà la gira europea "The River Tour 2016", i la promotora ha destacat que l'expectació creada per aquesta gira és enorme a tot Europa, ja que les entrades per als concerts de Dublín, Göteborg i Copenhaguen es van esgotar el mateix dia en què es van posar a la venda.

Les entrades per als concerts es venen exclusivament per Internet a través de les pàgines habituals; les entrades per a Barcelona són de seient reservat en grada, amb preus que oscil·len entre 65 i 115 euros, i de general pista, amb un preu de 80 euros, i es podran adquirir un màxim 6 entrades per compra. Segons la promotora, "l'èxit de vendes del primer concert de The River Tour a l'estat no fa més que avançar la increïble acollida que li espera també als espectacles de Sant Sebastià i Madrid".

El tour del Boss va començar el 16 de gener a Pittsburgh (EUA), coincidint amb la presentació de "The Ties That Bind: The River Collection. Box Set", i les actuacions a Europa arrencaran amb el concert de la capital catalana. Aquesta gira és la segona que Springsteen i l'E Street Band duen a terme amb aquest nom; la primera va ser la que va propiciar la seva primera visita a Barcelona el 1981.

"The River Tour" original va començar el 3 d'octubre de 1980, dues setmanes abans que el disc "The River" veiés la llum, i va seguir al setembre de 1981. En ella, amb un total de 140 concerts, Bruce Springsteen and l'E Street Band van convertir en històrics cadascun dels seus espectacles. El repertori dels concerts de l'actual gira se centra en aquesta reedició i en les cançons que Springsteen va gravar a les sessions de "The River", inclosos alguns temes que no van veure la llum en el seu moment i que s'han recuperat ara.