Antoni Mas, el músic i compositor de Caldes de Malavella, ens obsequia amb un trepidant i divertit enfilall d'històries de músics que ha viscut ell personalment o que ha sentit explicar, centenars de vegades, als companys amb qui ha compartit escenari, taula, habitació o autocar durant els gairebé seixanta anys de la seva vida professional.

Mas centra el seu treball en el món del que podríem anomenar els «vells músics», aquells que s'estaven un mes seguit fora de casa tocant pels pobles d'arreu de Catalunya o de l'estranger i que durant aquell temps ho compartien tot.

Un llibre que no només atraparà els que s'han dedicat o es dediquen a la professió musical, sinó que també té molt d'interès per al públic en general. Agradarà, especialment, als aficionats als balls, a les sardanes o als concerts, perquè veuran que els protagonistes d'aquestes històries són aquells músics que tant han seguit o admirat, o perquè les anècdotes que s'hi expliquen passen el seu poble o a la seva ciutat.

Aquest llibre, titulat Històries de músics, serà presentat dijous, 14 d'abril, a les 11 del matí, a la

seu del Col·legi de Periodistes de Girona (carrer Nou del Teatre, 1).

Hi intervindran Joan Ventura, president del Col·legi de Periodistes de Girona, Antoni Mas, autor del llibre, Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.