Tremps Estudi Fotogràfic, del fotògraf Àlex Tremps i amb seu a Girona, és un dels gironins guardonats amb un dels premis de Wedding Awards 2016 en la categoria de Fotografia i vídeo. El guardó, atorgat cada any pel portal bodas.net, té l'objectiu de reconèixer la feina feta del sector nupcial de l'Estat espanyol. Juntament amb ell, 38 empreses més en diverses categories.

En la categoria de fotografia els guanyadors són: Can 60 Fotògrafs d'Olot (Olot), Carles Romaní Fotógrafo (Blanes) Flash Olot (Olot), Foto-Digital X&M (Banyoles), Fotoclip (Lloret De Mar), Maduixa Foto Antonio Valverde Fotograf (Blanes), Mitja Taronja (Girona), Noces & + (Girona), Pixel Art Figueres (Figueres), Tremps Estudi Fotogràfic (Girona), Waldo Produccions (Lloret De Mar), Wedding's Art (Girona), Wolf Photographers (Girona) i Xavier Torra Photography (Figueres).

En la categoria de banquet: Castell de Peralada (Peralada), Complejo Can Caballé (Estanyol), Cortal Gran (Sant Pere Pescador) i Lotus Blau (Santa Coloma De Farners). En el càtering: Carpediem Catering (Figueres), Criscatering (Sant Joan Les Fonts), Les Magnolies (Arbucies) i Montserrat Cátering (Figueres)

En la música: Costa Brava Djs (Torroella De Montgri), Disco Mòbil MR (Santa Cristina D'aro), DiscoMobil Sensations (Girona), Discomóvil Girona (Girona), Feelgood Discomòbil (Olot), Lux Dj (Girona),Pep Poblet - Saxofonista (Girona), SONO ACCIO (Girona) i Xic's Music (Palafrugell)

En els detalls de casament: My Sweet Catalina (Girona) i Perchas Personalizadas (Salt). En animació Light & Wood - Letras decorativas (Vilablareix). En organització: Creative & Love (Peralada). En pastissos de casament: Sweet Art (Santa Cristina d'Aro). En núvia i complements: Pronovias Girona (Girona) i Special Novias (Palamós). Finalment, en bellesa i salut: Diana Galí - Toque personal (Girona).

Més de 33.000 empreses obtaven a un premi que és assignat a partir de les recomanacions de les pròpies parelles que contracten els seus serveis per un dia que ha de ser el millor de les seves vides.