La conferència de la primatòloga Jane Goodall del 27 de maig a Girona ha despertat molt d'interès i l'aforament de la sala de l'Auditori de Girona que s'havia reservat ha quedat ja complet.

La Càtedra Ferrater Mora de la UdG, organitzadora de l'acte, va anunciar ahir que l'Auditori ha preparat dues sales més on es podrà seguir la conferència a través d'una pantalla. L'acte començarà a les 7 de la tarda i porta per títol «El que he après dels ximpanzés».

La sala on es podrà seguir la conferència en versió original (anglès) ja ha quedat també omplerta i només queden places per l´altra, on es retransmetrà en traducció simultània en castellà.

D´altra banda, també s'emetrà la conferència en streaming (en directe per internet) perquè tots els interessats la puguin seguir. L´adreça on es podrà seguir per streaming és la següent: http://original.livestream.com/canaludg

Les places per assistir a la sala en traducció al castellà es poden reservar omplint un formulari a: https://goo.gl/E3dzkm

Joan Vergés, director de la Càtedra Ferrater Mora, va explicar ahir en un comunicat que Jane Goodall s´ha compromès a, un cop acabi la conferència, permetre a tota la gent de les sales annexes entrar a la sala principal a saludar-la personalment.