Platja d'Aro ha estat l'escenari del concurs de bellesa masculina més important de l'estat, Míster Internacional Spain, guardó que va guanyar dissabte passat Daniel Rodríguez. Aquest jove de Tenerife serà l'encarregat ara de representar Espanya en el Míster Món.

L'acte, que és el primer cop que se celebra a Catalunya, va tenir lloc al Palau d'Esports i Congressos de la localitat baixempordanesa amb entrada gratuïta. Allà, els 48 candidats que optaven al màxim guardó van desfilar davant dels assistents amb diferents vestuaris com els vestits de bany, on es va poder veure el treballat físic dels candidats. El moment més esperat va ser l'anunci del guanyador, on el tinerfeny Daniel Rodríguez es va imposar per davant del primer finalista, procedent de València, i del segon finalista, representant de Las Palmas.

Durant tota la setmana es van dur a terme a Platja d'Aro diferents activitats relacionades amb el concurs de bellesa masculina, amb l'objectiu de promocionar el turisme a la localitat de cara a l'arribada de l'estiu. Aquest va ser un dels motius pels quals l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro va apostar per acollir aquest certamen.

Els candidats van participar en un extens programa al municipi amb activitats obertes al públic i d'altres privades per als patrocinadors. El passat dimarts, els miísters van fer diverses proves esportives a la platja Gran i a Puig Pinell i a la tarda van visitar el nucli històric de Castell d'Aro, a més de protagonitzar una sessió fotogràfica al Cavall Bernat. Dimecres al matí van fer unes proves amb roba de bany al Club Nàutic Port d'Aro i també van participar en diverses activitats nàutiques. A la tarda-vespre es van traslladar al Golf d'Aro Mas Nou, on van fer sessions de fotos i la desfilada de l'elegància. Dijous 26 de maig es va dur a terme la desfilada Top Model al centre de Platja d'Aro a les vuit del vespre, abans d'iniciar la primera festa nocturna al local Gib's, activitat que es va repetir divendres a la discoteca Inox i dissabte nit a Loft.

Finalment, el divendres van tenir lloc els assaigs de la gala i també van passejar pel centre comercial de Platja d'Aro.