La segona edició del Festival de Música en Família de Girona, el Festivalot, ha congregat 10.000 visitants durant el cap de setmana del 28 i el 29 de maig a la capital gironina, segons dades de l'organització.

En aquests dos dies s'han celebrat una trentena de concerts i activitats a cinc escenaris diferents de la ciutat, un programa que han estat seguit per famílies d'arreu de Catalunya.

Dels nou concerts de pagament que hi havia, cinc van exhaurir entrades, i la resta es van omplir al 80%. Aquestes dades fan manifestar als organitzadors que el certamen es consolida «com a esdeveniment familiar de referència i èxit».

En concret, els cinc concerts que van exhaurir entrades van ser el de Dàmaris Gelabert, els tres passis de 'Bitels per a Nadons' i el de The Pinker Tones.

També hi va haver més de 20 concerts gratuïts, entre d'altres el de Joan Colomo, les Anxovetes, PrincesesBarbudes o Xarim Aresté. Altres actuacions destacades van ser la del Cor Safari a La Rambla, el concert d'Àngel Daban o el de l'Hora de Joglar. Tots aquests concerts es van fer al centre de Girona.