Una proposta enginyosa i desenfadada basada en fotomuntatges situa grans artistes de Hollywood a la Girona de postal fent una picada d´ullet al lector a partir de la complicitat entre escenaris de la ciutat i les seves pel·lícules o papers més coneguts.

El periodista Víctor Colomer acaba de distribuir a les principals llibreries de Girona el calendari "Girona és Hollywood 2017", que presenta a la portada una espectacular Marilyn Monroe somrient i marcant corbes en un balcó amb vistes a les cases de l´Onyar.

Colomer pensa en el turisme i ha redactat el calendari en 4 idiomes. Breus però ben documentats peus de foto indiquen el nom del (o dels) artistes de la foto, el títol i l´any de la pel·lícula al·ludida, i nom del carrer o indret de Girona on se situa l´escena.

El calendari presenta Gene Kelly cantant sota la pluja a la llum d´un fanal a la Rambla de la Llibertat, Charles Chaplin al costat d´una ensenya de Joc de Trons i amb l´exalcalde Puigdemont al fons, una sensual Rita Hayworth actuant al Sunset o Johnny Weissmuller «Tarzan», punyal en mà, amb la mona Chita, caçant la lleona del Cul de la Lleona.