L'obra Anomalitat, de Jaume Calatayud, va obtenir ahir el premi especial Gregal de prosa per a adults, dotat amb 300 euros, en l'acte de lliurament dels premis del Concurs Literari Puigmarí de Maçanet de la Selva.

El local La Societat va acollir l'acte de lliurament dels premis d'un concurs d'arrelada tradició que aquest any ha comptat amb 80 participants d'arreu de Catalunya repartits entre les categories aldults i infantils, en les modalitats de prosa i poesia.

El premi local en prosa per a adults, dotat amb 20o €, va ser per al maçanatenc Tomàs Reyner, amb l'obra El revòlver de l'avi Joan.

En poesia per a adults, el guanyador va ser Àngel Fabregat, amb l'obra Simulant ésser un clar estel, dotat amb 200 €. I el premi local, dotat amb 170 €, va recaure en l'obra Camina, de la poetessa local Montserrat Artigas.

En la categoria infantil, els tres treballs premiats amb un lot de llibres van ser: El poble Ghost, d'Aleix Navarro, La gran venjança de les formigues, de Joan Bosch, i El conte del conte, de Marc Delgado.

Tots els treballs premiats seran publicats al llibret El Finestró, que s'editarà el proper mes d'octubre, ha informat l'organització.