10 de juny de 2016
10.06.2016

EscèNit 2016 omplirà de circ la plaça del Pallol de Girona

Del 27 de juny al 25 de juliol hi haurà espectacles amb bon humor al cor del Barri Vell de la ciutat

13.06.2016 | 07:25
"The polls show!".

Del 27 de juny al 25 de juliol, la plaça del Pallol del Barri Vell de Girona serà l'escenari de les diferents companyies del món del circ que visitaran la ciutat aquest estiu.

Sota el lema Estiu 2016, el circ a les teves mans!, aquesta nova edició arriba plena d'espectacles de diferents tècniques de circ aptes per a totes les edats.

Els dilluns a les 19h, seran especials per a tota la família: el 27 de juny la companyia Fadunito oferirà un espectacle itinerant per treure'ns els polls i la mandra i apropar-nos al Manneken's Piss (20 h).

El 4 de juliol Circ a les golfes oferirà un taller de circ per a tothom (18h); l'11 de juliol Solfasirc farà l'estrena a l'Estat de la seva darrera proposta, Le Dékoncert.

El 18 de juliol Stefano Di Renzo i el seu On my way mantindran el públic en equilibri i suspens. I, el 25 de juliol, finalitzarà l'EsceNit petits amb la cia. Tresperté amb tres acròbates que per culpa de la gelosia, la passió i l'amor arribaran a la conclusió que Aquí en sobra un!

Enfocat als grans -d'edat i de sentit de l'humor- totes les nits a les 22h i de manera gratuïta es podrà gaudir del teatre, la dansa i el circ més pur i arriscat.

Tandarica Circus, de la cia. Passabarret, amb números tan inversemblants com una canonada a l'estómac (5/07, 22h); El Pillo, de la cia. Cascai Teatre, amb l'humor en majúscules de Marcel Tomàs (6/07, 22h); Tants Records de l'esbart Sant Cugat, amb una proposta de 17 ballarins i 4 músics en directe; Collage i les seves acrobàcies, sobre el llit elàstic ( 12/07, 22h), i Dynamite & Poetry, amb una representació explosiva amb barra russa, bàscula i pal xinès.

Dos espectacles són de pagament, Be god is de la cia. Espai Dual, una proposta de complicitat amb el públic (14/07 21h a l'Auditori de la Mercè) i El Florido pensil (nenes), al Teatre Municipal (5/07 21h).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona