El compositor i guitarrista José Luis Armenteros, solista del grup instrumental Los Relámpagos, va morir ahir a Madrid als 72 anys, segons va informar la revista musical Efe Eme.

Armenteros (Madrid, 1943) va morir a Madrid a "primera hora d'ahir al matí", tal com va donar a conèixer la revista musical, encara que no es coneixen les causes de la defunció.

El músic madrileny, autor de temes tan coneguts com CuéntameLibertad sin ira, va ser fundador al començament dels anys seixanta del grup Los Relámpagos (feien sobretot versions de clàssics) i, posteriorment, al costat del seu company Pablo Herrero, va abandonar el grup i van començar a compondre i produir per a altres artistes. Una activitat de la qual van sortir cançons tan mítiques com Libre, Un beso y una florAmérica, América, per al cantant Nino Bravo.

Però el seu treball, sempre al costat de Pablo Herrero, també els va portar a escriure per a grups com Fórmula V (Cuéntame, Eva María, Cenicienta), per a Rocío Jurado Como una ola), per a Juan Bau (La estrella de David) o Francisco (Latino).