La cantant nord-americana Christina Grimmie, coneguda per la seva intervenció al popular programa de televisió The Voice, va morir ahir pels trets rebuts en finalitzar un concert a Orlando (Florida). "Amb profund pesar, confirmem que Christina Grimmie ha mort a causa de les seves ferides", va indicar en el seu compte de Twitter la policia d'Orlando.

El seu publicista, Heather Weiss, va demanar en un comunicat que "es respecti la intimitat de la seva família i amics", després de confirmar la mort de la cantant.

L'atacant, la identitat del qual no ha estat divulgada, va disparar Grimmie, de 22 anys, quan estava signant autògrafs al final del concert i, immediatament després, es va suïcidar amb la mateixa arma, segons la cadena NBC. El germà de Grimmie va intentar derribar l'agressor abans que aquest es disparés a si mateix dues vegades, segons un portaveu policial, qui va explicar que de moment es desconeixen les causes de l'atac, va indicar l'emissora.

El tiroteig va tenir lloc en el Teatre The Plaza Live, a Orlando, quan la cantant estava duent a terme un espectacle amb la banda "Before you Exit". L'incident va succeir al voltant de les 22.45 hora local davant d'unes 60 persones, cap de les quals va resultar ferida, segons la NBC.

Quan el públic sortia

Segons van dir diversos testimonis a mitjans locals, es van escoltar quatre o cinc trets al final de l'actuació, quan el públic estava sortint del recinte i alguns tractaven d'anar a bastidors per trobar-se amb l'artista.

Grimmie era coneguda per la seva intensa activitat a la plataforma Youtube i va participar al famós programa televisiu The Voice el 2014, en el qual va obtenir la tercera plaça.