22 de juny de 2016
22.06.2016

Agustí Villaronga finalitza a Barcelona el rodatge de la pel·lícula «Incerta glòria»

22.06.2016 | 07:15

El rodatge d'Incerta glòria va finalitzar ahir a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. El film d'Agustí Villaronga, basat en la novel·la homònima de Joan Sales i produït per Isona Passola, es va començar a gravar el 2 de maig a la Cartuja de Nuestra Señora de las Fuentes de Sariñena. Incerta Glòria relata una història de passions amoroses i amistats traïdes durant la Guerra Civil, al front d'Aragó.
A més de Sariñena, el rodatge també ha passat per Lanaja, Pallaruelos de Monegros, Angüés, Barluenga, Quicena, Alquézar, Casbas, Caminreal, ruta del Jubierre, Alcubierre, Leciñena, Belchite, La Garriga, Jafre de Ter i Rubí. Està previst que el film s'acabi a finals d'any i es pugui estrenar en algun festival al llarg del 2017.
Els protagonistes de la pel·lícula són Marcel Borràs, Núria Prims, Oriol Pla i Bruna Cusí. I compta amb la col·laboració especial de Luisa Gavasa. Agustí Villaronga ha tornat a confiar per aquest film en l'equip de producció de l'èxit de taquilla Pa negre (2010)
La novel·la de Joan Sales ha estat traduïda a més de 20 llengües i declarada per The Economist com un dels 10 millors llibres de ficció publicats en anglès el 2014.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona