Amb l'arribada de l'estiu, finalitza el cicle de propostes teatrals i musicals Escenaris 2016, que enguany tancara la dotzena edició el pròxim dijous, 30 de juny, a les 8 del vespre, amb la representació d'El Tast, a l'emblemàtic edifici dels Banys Àrabs de Girona. Es tracta d'un espectacle que gira a l'entorn d'una misteriosa ampolla de vi que el seu protagonista necessitarà identificar mitjançant un tast del qual els espectadors de l'obra també en seran partíceps.

Aquesta obra, que combina música, tast de vins i un accés exclusiu als Banys Àrabs, posarà punt i final a sis mesos de cartellera teatral repartida per dinou municipis de la comarca del Gironès.

Amb dotze edicions, l'Escenaris, organitzat per la Diputació de Girona i el?Consell?Comarcal del?Gironès, ha permès consolidar la programació de teatre professional en tots els racons de la comarca. Aqueta activitat mancomuna l'acció cultural dels ajuntaments dotar-los de més i millors eines de programació. A més, potencia un públic itinerant que fa més sostenibles els espectacles i, donant lloc a un altaveu per a tot tipus de propostes, amb independència de les dimensions del municipi.