27 de juliol de 2016
27.07.2016

INSCRIPCIÓ | JORNADA ESPORT I SALUT

El banyolí Miquel Cuenca dirigirà Joventuts Musicals d'Espanya

27.07.2016 | 07:22
Miquel Cuenca.

El promotor cultural banyolí Miquel Cuenca, actualment secretari general de Joventuts Musicals de Catalunya, substituirà el barceloní Jordi Roch al capdavant de Joventuts Musicals d'Espanya, institució que presidia des del 1963. El relleu es va fer oficial a mitjan mes de juny en el marc de l'Assemblea General Ordinària de la Confereració de Joventuts Musicals d'Espanya, celebrada a Granada, ha informat Ràdio Banyoles.
Cuenca ha explicar la l'emissora local que afronta el nou càrrec com un repte i amb ganes de donar un nou impuls a la institució a partir de l'explotació de les bones pràctiques que ja duu a terme Joventuts Musicals de Catalunya a la resta de l'Estat.
Cuenca és responsable de l'Ateneu-Centre Municipal d'Estudis Musicals de Banyoles i president de Joventuts Musicals de Banyoles. El relleu es farà efecti el proper 31 de desembre. Cuenca ha anunciat que no repetirà al captadavant de l'entitat banyolina.
Cuenca encapçala una candidatura de 16 persones que suposa un relleu generacional al front de Joventuts Musicals d'Espanya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona