02 de agost de 2016
02.08.2016

Un centenar de persones participa a Barcelona en un curs internacional de dansa

08.08.2016 | 07:18

Un centenar de persones participa des d'ahir i durant dues setmanes en els cursos de tècnica i laboratoris d'improvisació i composició que oferiran a La Caldera de Barcelona dotze creadors de dansa contemporània internacional, com Thomas Hauert o Julyen Hamilton. En aquesta cinquena edició de la trobada també hi seran Laura Arios, Milan Herich, Lali Ayguadé, Jos Baker, Frey Faust o La Macana.
Durant els pròxims dies, s'oferirà un programa intensiu de formació que permetrà diverses aproximacions a la dansa, des de clàssiques tècniques de Flying low o tècnica Forsythe a laboratoris d'improvisació a càrrec de reconeguts artistes com Julyen Hamilton i Thomas Hauert. També hi haurà presentacions informals obertes al públic, amb professors i alumnes.
La Caldera és un projecte col·lectiu, liderat per un grup d'artistes, que va néixer originàriament al barceloní barri de Gràcia i que durant dues dècades ha estat un centre de creació de dansa i arts escèniques pioner a Catalunya i a la resta d'Espanya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona