Les aventures que el mag Harry Potter protagonitza al teatre, "Harry Potter i el llegat maleït" ( "Harry Potter and the Cursed Child", en l'original anglès), es publicaran a Espanya el pròxim 28 de setembre per l'editorial Salamandra, la mateixa que ha editat fins ara les seves novel·les.

Aquest llibre serà el primer sobre el mag de Gryffindor des que Rowling, que ha venut de la saga més de 500 milions d'exemplars a tot el món, escrivís "Harry Potter i les relíquies de la mort" (Harry Potter and the Deathly Hallows) , el 2007.

Basada en una idea original de J.K. Rowling, Jack Thorne i John Tiffany, i dirigida per aquest últim, l'obra, per a la qual estan esgotades les entrades fins a maig de 2017, es va estrenar a Londres el passat 30 de juliol al teatre Palace del West End i indaga en la condició d'orfe del mag.

L'obra, que es divideix en dues parts de dues hores i mitja de durada cadascuna, se situa 19 anys després del final de l'última novel·la i segueix els passos del cèlebre mag -interpretat per Jamie Parker-, ara amb 40 anys i treballador del Ministeri de la Màgia i amb tres fills.

Davant la demanda d'entrades, els organitzadors han posat avui a la venda 250.000 entrades més, després que el preu en revenda en llocs com Viagogo i StubHub arribés fins a les 1.000 lliures (1.191 euros).

La versió digital de "Harry Potter i el llegat maleït", segons informa l'editorial Salamandra, es publicarà posteriorment a la plataforma Pottermore, l'editorial global de la sèrie dedicada a Harry Potter en versió electrònica i dels continguts de "El Món Màgic" de JK Rowling.