L'estrella del pop Rihanna i la guanyadora de l'Oscar Anne Hathaway participaran a Ocean's Ocho, el film derivat i amb un repartiment completament femení de la popular saga d'acció i comèdia Ocean's Eleven, tal com va informar ahir el mitjà especialitzat Deadline. Les negociacions amb Rihanna i Hathaway es troben en l'última fase, així com les converses perquè també s'incorporin a la cinta Helena Bonham Carter, Mindy Kaling i Awkwafina. Aquests fitxatges s'unirien a Sandra Bullock i Cate Blanchett, els noms de les quals havien sonat amb insistència en el passat i ja han estat confirmats.

Seguint les pistes del títol, Ocean's Ocho, amb la xifra en espanyol segons la informació publicada per The Hollywood Reporter, només faltaria una actriu més per completar un repartiment estel·lar format per vuit dones. La pel·lícula serà dirigida pel cineasta Gary Ross, conegut per Pleasantville (1998) i Els jocs de la fam (2012) i que acaba d'estrenar Los hombres libres de Jones, amb Matthew McConaughey com a protagonista. Tot i que encara no es coneix amb detall la trama, la nova pel·lícula remetrà d'alguna manera a l'exitosa sèrie de pel·lícules formada per Ocean's Eleven (2001), Ocean's Twelve (2004) i Ocean's Thirteen (2007), que va dirigir Steven Soderbergh, qui en aquesta ocasió figurarà com a productor. George Clooney, Matt Damon i Brad Pitt encapçalaven l'elenc de la famosa saga.

Aquest projecte seguirà l'estela de Cazafantasmas, que enguany va recuperar la cèlebre comèdia del mateix nom dels anys vuitanta amb un elenc enterament femení format per Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Kristen Wiig i Leslie Jones, i que s'estrena demà als cinemes espanyols.