12 de agost de 2016
12.08.2016

Maria Carme Roca obrirà el cicle «Punt de Lectura 2016» d'Agullana

La Societat de la Concòrdia acollirà una edició que també comptarà amb Mar Bosch, Anna Ballbona i Víctor Amela

15.08.2016 | 07:07

Per 6è any consecutiu els jardins de la Societat la Concòrdia seran el marc de les xerrades centrades en el treball de narradors contemporanis i en la seva manera d'entendre la feina d'escriptor. En aquesta ocasió les cinc sessions es repartiran entre els mesos d'agost i setembre i seran a 2/4 de 8 del vespre.

El cicle serà inaugurat aquest dissabte per l'escriptora gironina Maria Carme Roca, que parlarà de la seva darrera novel·la, A punt d'estrena. Seguidament, passaran pel cicle Anna Ballbona, amb la novel·la Joyce i les gallines (19 d'agost), Mar Bosch Oliveras, amb Les generacions perdudes (26 d'agost), Pep Puig, amb La vida sense Sara Amat (3 de setembre) i Víctor Amela, amb La filla del capità groc (10 de setembre).

Totes les xerrades s'estructuren en tres moments: una primera fase en la qual el presentador fa una aproximació a l'obra del novel·lista convidat i a la seva darrera novel·la; un segon moment en el qual el convidat parla de l'ofici d'escriptor i en particular de la seva manera de treballar en la darrera novel·la publicada i finalment hi ha un espai per al públic assistent i per al diàleg amb l'autor.

Nascut com una continuació d'un cicle de xerrades, actuacions, recitals poètics associats a exposicions d'artistes plàstics que se celebraven a Agullana des del 2002, a partir de l'any 2011 aquest cicle sota el títol «Punt de Lectura» es planteja com una oportunitat per prendre contacte amb cinc destacats narradors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona