El cantant canadenc Justin Bieber va tancar ahir el seu compte a Instagram després d'una discussió amb la seva exnòvia Selena Gómez que va derivar en innombrables insults entre els seguidors dels dos artistes. La picabaralla entre els cantants, que van tenir una relació amorosa intermitent entre 2012 i 2014, va començar el passat cap de setmana quan Bieber va mostrar el seu disgust pels comentaris negatius que va rebre la seva actual nòvia, la model de 17 anys Sofia Richie, filla del cantant Lionel Richie.

«Faré el meu Instagram privat si no pareu d'escriure missatges d'odi», va escriure Bieber en una foto de Richie, després de rebre fortes crítiques. «Si de veritat fossin els meus fans no serien tan cruels amb la gent que m'agrada». Encara que en el passat Selena Gómez es va mantenir al marge de les polèmiques del seu ex, aquesta vegada va decidir involucrar-se i els seus comentaris no van ser gaire ben rebuts pel cantant.

«Si no pots gestionar l'odi, llavors deixa de publicar fotos de la teva xicota. Hauria de ser alguna cosa especial només per als dos. No t'enfadis amb els teus fans. T'estimen. Et van donar suport molt abans que qualsevol altra persona», va escriure Gómez respecte a això. Davant aquest missatge, Bieber la va acusar de voler cridar l'atenció amb els seus comentaris, a la qual cosa Gómez va revelar que ell li havia estat infidel diverses vegades. Com a resposta, el cantant va insinuar que ella havia fet el mateix amb el cantant de One Direction Zayn Malik.