La vocalista Susana Sheiman, una de les veus més versàtils i aclamades de l'escena jazzística espanyola, ?obrirà la nova temporada del Sunset de Girona el pròxim dissabte 1 d'octubre. Acompanyada del seu grup Open Gate -que integren Toni Solà (saxo tenor), Artur Regada (contrabaix), Xavier Algans (piano) i Caspar Saint-Charles (batería)- la madrilenya serà l'encarregada d'obrir la setzena temporada del local gironí, que novament oferirà programació fins el juny de 2017.

En el primer avançament de la nova temporada, el Sunset ha anunciat també l'actuació del llegendari baixista Carles Benavent. El veterà músic arribarà acompanyat del seu trio el dissabte 10 de desembre, amb una doble sessió. Benavent serà la figura més destacada d'una programació que inclourà també concerts estelars d'altres artistes internacionals com Dave Kikoski, Jonathan Kreisberg, Nitai Hershkovits o Jean Paul Bourelly, a més de les ja tradicionals jam sessions, i novetats com les audicions comentades dirigides a estudiants de música i aficionats al jazz. En total, el local oferirà unes dues-centes activitats relacionades amb el jazz.

La programació del primer trimestre es presentarà a principis de setembre, i ja s'ha confirmat que el 5è Jazz & Fires es farà entre els dies 28 d'octubre i 5 de novembre, i inclourà alguns dels actes oficials del 15è aniversari, com el concert gratuït de piano d'Albert Bover, al qual només es podrà accedir per sorteig.