El vol de la companyia Cebu Pacific que cobria la ruta entre Dubai i Manila va ser escenari d'un naixement diumenge passat. Segons informava ahir la versió digital de La Vanguardia, una dona es va posar de part quatre hores de vol i cinc setmanes abans d'hora. Dues infermeres presents en el passatge, i amb la col·laboració de les hostesses, van assistir la dona i van improvisar una sala de part entre els seients. Després d'uns minuts, la dona va donar a llum a una nena que va batejar amb el nom de Haven.

Immediatament després el vol va ser desviat a Hyderabad, Índia, tal com va informar la mateixa companyia, per assegurar que la mare i la petita rebessin assistència mèdica. Cap passatger es va queixar pel retard de més de 18 hores de l'aeronau. «Això només passa a les pel·lícules, i hem tingut sort de presenciar aquest miracle», va assegurar la passatgera Missy Berberabe, que va voler explicar l'experiència viscuda en el trajecte al seu perfil de Facebook.

Segons una norma no escrita, si un nen neix a bord d'un avió, tindrà el privilegi de volar gratuïtament amb aquella companyia la resta de la seva vida. L'aerolínia no es va voler saltar aquesta norma, i poc després del naixement va celebrar l'arribada de la petita amb aquest gran regal. Lanza Gokongwei, presidenta executiva de l'aerolínia va assegurar que «sempre serà la passatgera més memorable». Al perfil de Facebook, Cebu Pacific va publicar: «Salut pel primer nadó nascut a bord en un dels nostres vols!».