Sota el nom Costa del Jazz arriba a Sant Antoni de Calonge una nova edició del festival internacional de jazz, organitzat per Kolosov Art Steps i Mas Falet. Els dies 9 i 10 de setembre aquest festival itinerant celebrarà la quinzena edició després d'haver passat per llocs com Finlàndia, Polònia o Rússia.

Aquesta edició portarà a Sant Antoni de Calonge concerts amb artistes de renom internacional del món del jazz, com Eric Marienthal, Andrzej Jagodzinski, Brian Bromberg, o el Quartet d'Aleksey Kolosov & Ken Peplowsky. També hi haurà cabuda per als nous talents, amb l'actuació dels guanyadors del concurs de referència Big Sky 2016, Andrei Konstantinov, Erik Leuthaeuser i Lajos Toth Trio.

Entre els músics de renom destaca Eric Marienthal, saxofonista guanyador de dos premis Grammy i que ha actuat amb Elton John, Barbara Streisand, o Billy Joel i que tocarà el 9 de setembre al Mas Falet, juntament amb Andrzej Jagodzinski, un dels millors pianistes de Polònia i un indispensable dels festivals de jazz més coneguts mundialment. Jagodzinski també és guanyador de la medalla de bronze Gloria Artispels seus mèrits en l'àmbit cultural a Polònia.

El 10 de setembre els concerts se celebraran al parc del Collet, a càrrec del Quartet Aleksey Kolosov & Ken Peplowski, i Brian Bromberg. Aleksey Kolosov és un jazzista, compositor i autor de blues de renom rus, la seva música es pot escoltar a diferents pel·lícules russes. Ken Peplowski actuarà com a convidat d'honor. El famós clarinetista que ha col·laborat amb artistes com Madonna, Woody Allen, o Benny Goodman. Brian Bromberg és un dels músics més significatius del jazz modern, ha treballat amb Kenny G, Steven Tyler o Andrea Bocelli.