Emma Stone va ser ahir la reina de la catifa vermella de Venècia, per la qual va passar lluint un dolç somriure i un espectacular vestit platejat, que contrastava amb la seva cabellera pèl-roja.

Stone és, al costat de Ryan Gosling, absent a Venècia, la protagonista de La la Land, el musical de Damien Chazelle que va inaugurar ahir amb gran èxit la 73 edició del festival més antic del món.

Amb fans que l'esperaven des de primera hora aguantant el sol sota improvisats paraigües, Stone va entrar tímida en la catifa per després relaxar-se davant els fotògrafs, lluint el millor dels seus somriures.

També va dedicar llargs minuts a atendre als seus fans, signant autògrafs, fent-se selfies i transformant el seu somriure en obertes riallades.

Tant era el temps que va dedicar als seus admiradors que membres de l'organització van haver d'advertir-li que el director de la pel·lícula l'esperava per posar junts davant els fotògrafs.

Va tornar gairebé corrent al costat d'ell, va posar ràpidament i va seguir signant autògrafs fins que va recórrer la fila sencera de la gent que l'aclamava.

Va ser l'última a entrar a una sala en la qual se celebra la gala d'inauguració del festival amb la projecció de La la Land i amb el lliurament previ del Lleó d'Or d'honor al realitzador polonès Jerzy Solimowski.

L'encarregat de lliurar-li el premi és l'actor britànic Jeremy Irons, que va arribar acompanyat per la seva esposa, Sinéad Cusack, i que també es va apropar a saludar als seus fans.