Després de l´estrena de la transcripció per a piano a quatre mans de l´òpera "Goyescas" al Carnegie Hall de Nova York el passat mes de gener, i havent-la ja interpretat en altres llocs dels Estats Units i altres països com Itàlia, Alemanya, Letònia, Macedònia o en una gira a Tailàndia, ha arribat l´hora de la gira a la Xina. Carles Lama i Sofia Cabruja interpreten "Goyescas" en un total de 10 concerts en diferents ciutats d´aquest país asiàtic.

La gira dedicada a la música de Granados va començar el passat 2 de setembre a Mudanjiang, en el Grand Theatre. Abans del concert Carles i Sofia van impartir una classe magistral a diversos alumnes de piano i piano a quatre mans de la mateixa ciutat.

El següent concert tindrà lloc a Dalian, on actuaran al Grand Theater, i seguiran el seu tour cap a Liuzhou, Haikhou, Dongguan i Nanchang.

El punt àlgid de la gira tindrà lloc a Beijing: el China Conservatory de Beijing, un dels més reputats centres d´ensenyament musical de la Xina, ha convidat els artistes a dur a terme unes jornades educatives de dos dies on oferiran una conferència i una classe magistral per als estudiants més avançats.

El viatge culminarà a les ciutats de Kunming, Fuzhou, Jinan i Taicang.

Els Artistes Steinway Carles Lama i Sofia Cabruja són el duet català amb més projecció internacional.