10 de setembre de 2016
10.09.2016

Santa Coloma estrena la programació estable de música i teatre a l'Auditori

El nou equipament acollirà fins a final d'any 4 espectacles teatrals i 2 musicals, amb noms com Mercè Arànega a «Un cel de plom»

11.09.2016 | 07:18
Santa Coloma estrena la programació estable de música i teatre a l'Auditori

Santa Coloma de Farners obre la primera programació teatral i musical estable a l'Auditori municipal.

El passat gener es va estrenar programació musical estable, a la qual aquesta temporada s'afegeix la teatral.

D'octubre a desembre l'Auditori acollirà 4 espectacles teatrals i 2 de musicals, i la següent temporada, de gener a juny de 2017, s'obrirà una nova programació amb nous espectacles també de teatre i música.

Acorar, l'espectacle teatral de Toni Gomila que porta 300 funcions i més de 45.000 espectadors, és la peça teatral estrella d'aquesta programació el 27 de novembre.

Vuit dones, de la Cia. La Clau, serà la funció que obrirà la programació teatral de Santa Coloma (2 d'octubre). La seguirà Kilòmetres, amb Meritxell Yanes (23 d'octubre). I Neus Català, un cel de plom, amb Mercè Arànega, tancarà la programació teatral (18 de desembre).

Obrirà temporada musical el músic local Eduard boada, que presentarà el seu disc Pàgina en blanc (13 de novembre).

L'altre espectacle musical anirà a càrrec del tenor Josep Viader, nascut a Santa Coloma de Farners, a qui acompanyarà Santi Escura al piano (26 de desembre).

Les entrades de tots els espectacles es poden adquirir a la Casa de la Paraula a partir del 19 de setembre i també estaran a la venda una hora abans de cada espectacle, a l'Auditori. Les entrades tenen totes un preu de 10 euros, excepte les de la primera funció, Vuit dones, que és de 6 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema